MaxiDot nawet niezależnie od funkcjonalnosci ma ładniejsze cyferki i literki, bo nie są wyświetlane tak jak powyżej z 'kreseczek' tylko z punktów na lcd o większej rozdzielczości. drusiek, ja wziąłem do ambiente m.in. kierownicę wielofunkcyjną do sterowania radia. ona jest z pakietem skórzanym i maxidotem właśnie. bardzo zadowolony jestem.
pocenie się
Zwiń
X
-
pocenie się
Witam! Zauważyłem dziś pocenie się w miejscu pokazanym na zdjęciu. Interweniować czy można pojeździć trochę.???????? Co to za część silnika???W sumie jestem świeżo raz po wymianie oleju dwa po trasie 3000 km na której szkodnik mógł trochę dostać w dupę. Czy to normalne mijejsce pocenia się w tych dieslach???
PozdrawiamZałączone plikiPerfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Uniden PC68XL+SIRIO AS-100
-
-
ja juz jakieś 50kkm z tym jeżdżę.oleju nie ubywa tylko sie poci jak cholera,kiepsko to wyglada bo syf ale trudno. Gdzieś na forum było opisanewpisz w szukajce EGR
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
nie zaślepiałem bo srał błędami a Masters powiedział ze nie umie i dalem sobie na luz :szeroki_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Witam serdeczie.Nie w każdym typie silnika można sobie zaślepić EGR.Jeżeli jest sterowany bezpośrednio podciśnieniem to tak.Jeżeli natomiast silnik ma czujnik spalania stukowego a zawór ma podciśnienie podłączone do elektrozaworu sterowanego przez komputer to już nie.Chodzi o to, że w drugim przypadku automatycznie przyspieszany jest zapłon.Przy zamkniętym zaworze występuje spalanie stukowe i sterownik opóźnia zapłon i to bardziej niż był przedtem.Stąd wywala błędy.Pozdrawiam.Witek
Komentarz
-
Komentarz